Ta strona korzysta z plików cookie. Pozostając na niej, wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies. Rozumiem

Biała Lilia dla Holiday Inn Warszawa Józefów

28 marca 2008 roku, na Targach EuroGastro Hotel Holiday Inn Warszawa Józefów otrzymał certyfikat Biała Lilia potwierdzający najwyższe standardy higieny i bezpieczeństwa przygotowywania żywności w hotelowej kuchni.


Standardy prowadzenia procesu produkcji żywności zostały szczegółowo zbadane przez audytorów w trakcie kontroli. Oceniano wszystkie procesy od wejścia surowców i produktów na magazyn poprzez proces przechowywania, obróbki aż po serwowanie posiłków. Wyniki audytu potwierdziły wysoką jakość i bezpieczeństwo żywności serwowanej w Holiday Inn Warszawa Józefów.

 


„Dobra kuchnia to nie tylko wspaniały smak i aromat dania, to także cały złożony proces przechowywania i przygotowania potraw. Zapewnienie najwyższych standardów higieny w całym tym procesie jest dla nas kluczową kwestią." - komentuje Paweł Kałuski, Szef Kuchni Hotelu Holiday Inn Warszawa Józefów.