Ta strona korzysta z plików cookie. Pozostając na niej, wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies. Rozumiem

Walentynki w restauracji LunaSol

Zapraszamy Cię na kolację walentynkową w jednej z najciekawszych restauracji pod Warszawą, zlokalizownej w malowniczym zakolu rzeki Świder. W restauracji LunaSol odnajdziesz kameralną atmosferę, przyjazną obsługę,  szeroki wybór potraw w Menu (kuchnia polska i międzynarodowa), a także napoi i alkoholi. 

 

W ramach Walentynkowego menu degustacyjnego rozbudzisz swoje zmysły 
i wypróbujesz wszystkich pozycji z lutowej Wkładki Szefa Kuchni! 

Sześć przepysznych potraw w promocyjnej cenie 100 pln brutto / os. 

obowiązującej przy dokonaniu rezerwacji dla 2 osób

od 14 do 16 lutego 2019 w godz. 17:00 – 23:00.  
Cena nie obejmuje napojów.

 

Rezerwacja: 22 77 83 342, restauracja@holiday.aquila.pl
Parking do 4 godzin gratis przy okazaniu paragonu w Recepcji.

 

Godziny otwarcia restauracji LunaSol

14 - 15 lutego: 17:00 - 23:00

16 lutego: 12:00 - 23:00 

 

O Wkładce Szefa Kuchni

Co miesiąc w ramach Wkładki Szefa Kuchni

proponujemy specjały, które są wyrazem kunsztu i kulinarnej kreatywności 

Zespołu kucharzy pod kierunkiem Szefa Kuchni Grzegorza Nowakowskiego.

 

Wyrafinowane receptury, klasyki w nowym ujęciu, sezonowe produkty,

dania zaprojektowane smakowo i wizualnie.

 

 

 

W lutowej Wkładce Szefa Kuchni proponujemy

wiosenne barwy, moc warzyw i owoców, 
afrodyzjaki, aromatyczne przyprawy,

aksamitną gorącą czekoladę,

owoce morza i soczysty stek... Obejrzyj zdjęcia potraw >>

 

Sałatka z rukolą i figami  
awokado, truskawką i krewetkami w dresingu miodowym                                              

 

Krem marchewkowy z imbirem                                                                                         

mleko kokosowe, kolendra, panierowany ser z kozieradką

                                                                                                      

Czarne tagliolini  z owocami morza                                                                 

szpinak, pomidorki koktajlowe

                                                                                                      

Mule a’la mariniere                                                                                             

białe wino, szalotka, czosnek, tymianek, masło, natka

(podane z czosnkowym pieczywem)

                                            

Stek z antrykotu wołowego                                                                                                

purée z ziemniaka truflowego, jarmuż, sos smardzowy   

 

Fondant czekoladowy
z chili

 

 

Zapraszamy do restauracji LunaSol 
22 77 83 342, restauracja@holiday.aquila.pl
Józefów, ul. Telimeny 1
(Linia Warszawa-Otwock)

 

.
Podaj imię i nazwisko
Podaj prawidłowy adres e-mail
Podaj treść